Beoordelingen van La Fontana Lisse

Recente recensies van La Fontana Lisse

5 sterren na 26 reviews

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer voortreffelijke pizza !

Reactie van La Fontana:dank je voor de recensie!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Thais besteld!Heerlijk eten! Aanrader!!

Reactie van La Fontana:dank je

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt en de pizza's waren nog loeiheet en heerlijk!

Reactie van La Fontana:dank je

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en wederom uitermate smakelijk: dikke pluim!

Reactie van La Fontana:dank je

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren koud

Reactie van La Fontana:We vinden het heel naar dat het koud was , we weten niet wat er fout gegaan is met de bezorging! Als U even gebeld had, dan hadden wij nieuwe geleverd want dat is zeker niet de bedoeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies op tijd bezorgd en ik hoop van harte dat jullie weer heel snel open mogen!

Reactie van La Fontana:Dank je voor de reactie!! Wij hopen ook zeer dat we weer snel open kunnen en jullie weer als gast kunnen verwennen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza's van Lisse !

Reactie van La Fontana:dank je voor de top reactie!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker warm.

Reactie van La Fontana:Dank je voor je reactie

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s besteld, waren weer ouderwets lekker en snelle levering heel fijn!

Reactie van La Fontana:Dank je voor je reactie!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel maar 100% smaak! Best pizza’s in toen👍🏻

Reactie van La Fontana:Dank je voor je reactie!!! Worden we heel blij van !

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ook bij afhaal of bezorgen, goede kwaliteit!

Reactie van La Fontana:Dank je voor je reactie!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza`s waren lauw.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Thaise gerechten gegeten.Goed verzorgd! En werden op de afgesproken tijd bezorgd door Yangtaih zelf. PRIMA !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk onze Thaise maaltijden, het kwam alleen veel vroeger dan de door ons gevraagde bezorgtijd

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wel moeten vaststellen dat de pizza’s lauw waren😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fan van jullie Thais

Reactie van La Fontana:Dank je voor je reactie!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom geweldig lekker Alleen was het vlees minder mals als we gewend zijn Deed overigens niet veel af aan het eetplezier Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was warm en erg lekker voor herhaling vatbaar, goede kwaliteit goede service

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer snel en de pizza was heerlijk

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lang hoeven wachten op een prima pizza.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Bedankt!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Tiramisu was geweldig.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren de heerlijkste pizza’s van de streek! We hebben er weer van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza en pasta!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!